Henri Vander Stokken

Woonzorgcentrum
Henri Vander Stokken
te Pepingen

 

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken, gelegen temidden van het glooiende Pajottenland net buiten het centrum van Pepingen, biedt 127 woongelegenheden aan. 97 woongelegenheden zijn voorbehouden voor zwaar zorgbehoevende bewoners, 20 voor valide en minder zorgbehoevende bewoners en 10 woongelegenheden voor kortverblijf.

De kamers, die zich allen op het gelijkvloers bevinden, werden tussen 2008 en 2015 volledig vernieuwd en aangepast om een persoonlijke en kwaliteitsvolle zorg te verlenen. Er zijn gewone, middelgrote en grote kamers beschikbaar, waarvan een aantal met een privé-terras, en een aantal tweepersoonskamers. De kamers geven uitzicht op een mooi stukje groen van ons domein: onze prachtige vijver, de kippen in hun ren, de mooi aangelegde binnentuinen, …

U kan op het nieuw aangelegde terras aan de cafetaria van een lekker drankje. Bovendien beschikken we sinds juni 2016 over een nieuwe petanquebaan!

In de nabije toekomst zal de bouw van 18 assistentiewoningen gerealiseerd worden.

Als woonzorgcentrum maken wij deel uit van de levendige samenleving. Dit realiseren wij door een hechte samenwerking met diverse socio-culturele partners uit de buurt, alsook door onze vrijwilligerswerking.

Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken legt, met een leefgroepwerking op verschillende afdelingen, de nadruk op warm-menselijke gepersonaliseerde zorg, in een prachtige groene landelijke omgeving.

Blijf op de hoogte van de laatste activiteiten en volg ons op facebook: Woonzorgcentrum Henri Vander Stokken!

Terug

Aanbod

  • Rust- en verzorgingstehuis
  • Centrum voor kortverblijf

112 Medewerkers
127 Verblijfplaatsen

Woonzorgcentrum
Henri Vander Stokken

Palokenstraat 17
1670 Pepingen
Tel: 02 363 06 30

Bezoek de website